fbpx

Referanser

 

MANN 54

«Riktig pusteteknikk har gitt meg en lettere hverdag, til å håndtere angst og uro. Anbefales.

 

LØTEN KOMMUNE, RUS OG PSYKISK HELSETEAM

Ann Christin Hansen Løberg har hatt kurs i pusteteknikk for flere av våre klienter, enkeltvis. Disse har alle forskjellige diagnoser, som angst, depresjon, dårlig søvn og stress. Alle har hatt 3-4 timer med Ann Christin Hansen Løberg.

Tilbakemeldingene fra våre klienter er kun positive. De er alle godt fornøyd med behandlingen og sier de har god nytte av den. De sier også at Ann Christin Hansen Løberg har en rolig og betryggende framferd. Vi anbefaler gjerne hennes pusteteknikk kurs til andre. Løten kommune, Rus og psykisk helseteam.

 

KVINNE 44

«pusteøvelsene hjelper meg til å slappe av og stresse ned slik at det går lettere å jobbe videre» 

 

KVINNE 47

«med disse pusteteknikkene pustet jeg meg fri for spennings-hodepine.  Puste-teknikkene gir en god effekt ved bevegelighetstrening/strekkøvelser på nakken og skuldre» 

 

SAMARBEID MED PSYKISK HELSETEAM I HAMAR KOMMUNE

Ann Christin Hansen Løberg tok  høsten 2016 kontakt med Psykisk helseteam med ønske om å informere om hvordan bevissthet å pusten, ulike pusteteknikker kan være til hjelp når en sliter med angst,depresjon, konsentrasjon,slitenhet osv. Hun informerte også om egne erfaringer ved å hjelpe andre og utdanningen sin. Vi fikk innføring i noen teknikker.

Ann Christin Hansen Løberg har hatt kurs over 3 ganger for grupper og individuell oppfølging av pasienter som har vedtak i Psykisk helseteam. Tilbakemelding fra pasienter har vært positive, fått kunnskap om pusten, lært og øvd på ulike pusteteknikker, øvd på «hjemmelekse» mellom timene» mellom timene, blitt bevisst på å bruke pusteteknikk i vanskelige situasjoner (som ved Stress eller angst) 

Dette har vært et godt supplement til de tjenestene Psykisk helseteam gir for øvrig, og det har gitt positive resultater for de som har fått tilbudet og benyttet seg av det.

Mvh  Psykisk helseteam i Hamar kommune  v/ Liv Smukkestad