fbpx

KURS STARTER OPP KONTINUERLIG

Jeg holder kurs i Øståsveien 136, Øvre Vangca 12 km utenfor Hamar by.

Fra Januar 2019 vil det være mulighet for kurs/veiledning mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kveld. Ønsker du time på dagtid finner vi en dag som passer. Jeg kan også være på arbeidsplassen og holde kurs/veiledning der.

Jeg tilbyr Kurs i

Angstmestring – Du lærer å ta tilbake kontrollen over kroppen din . Du lærer hvordan du kan bruke forskningsbaserte pusteteknikker før og under et angstanfall.

Gravid m/ledsager – Dere lærer hvordan dere kan bruke pusten i tiden før fødselen, under fødselen og etterpå. Babyen vil gjenkjenne rytmen i pusten og roe seg ned når den er urolig etter at den er født og dere har også et hjelpemiddel når det blir en hektisk hverdag med barn, hjem og jobb.

Stress – Når det er en hektisk hverdag skal vi være effektive og fokusert på oppgavene vi har. Men det som kan være en utfordring i dagens samfunn er å koble fra stresset når vi ikke trenger det lenger. Da kan måten du puster på ha en stor betydning for deg.

Kontakt meg gjerne på tlf 915 85 566 eller send meg en mail anchrihalo@gmail.com

Kurs/veiledningen går over tre ganger a ca. 1 time hver gang.

Jeg kommer gjerne til deg/dere å holder foredrag om pustens effekt f.eks. om du /dere skal ha et tema på arbeidsplassen eller vennekvelder etc.

Jeg benytter Anette Aarsland sin pusteteknikk. se gjerne på www.pusteteknikk.no