fbpx

KURS

Jeg holder kurs i Øståsveien 136, Øvre Vangca 12 km utenfor Hamar by.

Kontakt meg på mail anchrihalo@gmail.com eller på telf 915 85 566  ang kurs og veiledning. 

Fokus på pusten kurs – På dette kurset har vi fokus på pusten og øvelser som styrker diafragma. En styrket diafragma gjør pusten langsommere. En roligere pust virker beroligende, avslappende og styrker helsen vår. Starter opp mandag 22.8.22 kl 09.00 – 10.00 og kl 19.00 – 20.00

Veiledning 1 til 1 – Jeg veileder i Pusteteknikker fra Anette Aarsland. Vi går igjennom noe teori om pusten, og jobber med dine utfordringer med pusten. I disse øvelsene har vi fokus på utpusten da innpusten er autonom mens utpusten er mer viljestyrt.

Jeg har veiledninger mandag, tirsdag og fredag på dagtid/kveld. Onsdag og torsdag ettermiddag/kveld.

Angstmestring – Du lærer å ta tilbake kontrollen over kroppen din . Du lærer hvordan du kan bruke forskningsbaserte pusteteknikker før og under et angstanfall.

Gravid m/ledsager – Dere lærer hvordan dere kan bruke pusten i tiden før fødselen, under fødselen og etterpå. Babyen vil gjenkjenne rytmen i pusten og roe seg ned når den er urolig etter at den er født og dere har også et hjelpemiddel når det blir en hektisk hverdag med barn, hjem og jobb.

Stress – Når det er en hektisk hverdag skal vi være effektive og fokusert på oppgavene vi har. Men det som kan være en utfordring i dagens samfunn er å koble fra stresset når vi ikke trenger det lenger. Da kan måten du puster på ha en stor betydning for deg.

Kontakt meg gjerne på tlf 915 85 566 eller send meg en mail anchrihalo@gmail.com

Kurs/veiledningen går over tre ganger a ca. 1 time hver gang.

Jeg kommer gjerne til deg/dere å holder foredrag om pustens effekt f.eks. om du /dere skal ha et tema på arbeidsplassen eller vennekvelder etc.

Jeg benytter Anette Aarsland sin pusteteknikk. se gjerne på www.pusteteknikk.no

Les mer: KURS