fbpx
Uncategorized

HVORDAN FUNGERER PUSTEN?

Pusten er en fysiologisk prosess der luften beveger seg inn og ut gjennom munnen og nesen ned i lungene, avhengig av om du puster igjennom nesen eller munnen. I denne prosessen beveger luften seg inn og ut av lungene.

Når vi puster inn trekker diafragma og ribbeina seg sammen, lungevolumet øker og senker lufttrykket, slik at luften strømmer inn. Når vi puster ut slapper disse musklene av, lungevolumet minker, og luften presses ut av lungene.

Dette skjer for å sikre oksygentilførselen og fjerner karbondioksid fra kroppen. Vi puster inn oksygen og puster ut karbondioksid.

Jeg er utdannet innen frisør, NLP og pusteveiler. Frisør utdannelsen tok jeg på Glemmen v.g.s i 1987. Etter utdannelsen flyttet jeg til Oslo og jobbet der noen år før ferden gikk videre til Hamar og Øvre Vang. Etter noen år ble jeg syk og frisk igjen, da jeg ble frisk tok jeg NLP utdannelsen på Praxiz i Fredrikstad. Da oppdaget jeg hvor viktig og hvor avhenginge vi er av pusten, og startet opp veiledning av pust hos Anette Aarsland i Oslo. Nå har jeg tatt pusteveiledningen med meg til Hamar og omegn der jeg er den eneste som veileder i Anette Aarsland sine pusteteknikker.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.