fbpx
Blogg

HVA ER GRUNNEN TIL AT DYP PUST KAN SKAPE STRESS?

Dyp pust er gjerne avslappende for de fleste mennesker og det reduserer stress. Imidlertid kan noen mennesker oppleve at de kjenner på stress når de endrer puste mønster til en dyp pust. Det er p.g.a av at de ikke er vant til å fokusere på pusten og kan da føle seg ukomfortable.

Det er viktig å praktisere pusteøvelser regelmessig for å oppleve de positive effektene pusteøvelser gir.

Jeg er utdannet innen frisør, NLP og pusteveiler. Frisør utdannelsen tok jeg på Glemmen v.g.s i 1987. Etter utdannelsen flyttet jeg til Oslo og jobbet der noen år før ferden gikk videre til Hamar og Øvre Vang. Etter noen år ble jeg syk og frisk igjen, da jeg ble frisk tok jeg NLP utdannelsen på Praxiz i Fredrikstad. Da oppdaget jeg hvor viktig og hvor avhenginge vi er av pusten, og startet opp veiledning av pust hos Anette Aarsland i Oslo. Nå har jeg tatt pusteveiledningen med meg til Hamar og omegn der jeg er den eneste som veileder i Anette Aarsland sine pusteteknikker.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.