fbpx
Uncategorized

Referanse

En pille behøver ikke alltid å være redningen.

«Er du i tvil om du vil prøve noe annet enn piller, for å få overtaket på uro,nerver eller angst, om du sliter? Jeg vil på de varmeste anbefale et kurs, for å lære å bruke pusten. Den har du med deg både dag og natt. Tilgjengelig i alle situasjoner.

Fikk en aha opplevelse og utrolig glede og ro, da jeg oppdaget at jeg mestret det og det virket. Våknet en natt og kjente panikkangsten bygget seg opp. Nå skal jeg prøve pusteteknikken. Gjorde dete og det gikk ikke lang tid før jeg merket at det hjalp meg og jeg ble roligere.

Kurset er gull verdt fortsatt, og anbefales alle som sliter. Ønsker dere lykke til og alt godt. Tove 56 og 60 nå, bruker pusteteknikk fortsatt.

Jeg er utdannet innen frisør, NLP og pusteveiler. Frisør utdannelsen tok jeg på Glemmen v.g.s i 1987. Etter utdannelsen flyttet jeg til Oslo og jobbet der noen år før ferden gikk videre til Hamar og Øvre Vang. Etter noen år ble jeg syk og frisk igjen, da jeg ble frisk tok jeg NLP utdannelsen på Praxiz i Fredrikstad. Da oppdaget jeg hvor viktig og hvor avhenginge vi er av pusten, og startet opp veiledning av pust hos Anette Aarsland i Oslo. Nå har jeg tatt pusteveiledningen med meg til Hamar og omegn der jeg er den eneste som veileder i Anette Aarsland sine pusteteknikker.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.