fbpx
Blogg

Følelsesutrykk

KJÆRT BARN HAR MANGE NAVN

Følelser har mange navn. Det er navnet på følelsen som endrer betydnigen av følelsen. F.eks Jeg kan si at jeg er glad, men sier jeg at, jeg er lykkelig er det en enda sterkere betydning.

De vanligste navnene på følelsene er f.eks redd, frykt eller angst, sint, redd, forvirret, sjalu, glad og lykkelig.

Skrekkblandet fryd.
redd,fryd, spenning og lykke

Kjenner jeg at jeg er redd så hjelper redselen meg til å identifisere om jeg er i fare eller at det er en trussel mot meg, og hvordan jeg kan forholde meg fornuftig til redselen.https://www.psykopp.no/post/ikke-stol-pa-folelsene-dine

Vis følelser det er bra. Det er ikke farligere om noen ser at du er lei deg, enn når du er glad. Men det er vanskeligere når du møter noen som er lei seg enn når du møter noen som sprudler over av masse glede. Det er når vi er lei oss at vi har mest behov for a bli tatt imot og å bli sett.

Anbefaler å lese Selvhjelpstriologien av Ingvard Wilhelmsen

Jeg er utdannet innen frisør, NLP og pusteveiler. Frisør utdannelsen tok jeg på Glemmen v.g.s i 1987. Etter utdannelsen flyttet jeg til Oslo og jobbet der noen år før ferden gikk videre til Hamar og Øvre Vang. Etter noen år ble jeg syk og frisk igjen, da jeg ble frisk tok jeg NLP utdannelsen på Praxiz i Fredrikstad. Da oppdaget jeg hvor viktig og hvor avhenginge vi er av pusten, og startet opp veiledning av pust hos Anette Aarsland i Oslo. Nå har jeg tatt pusteveiledningen med meg til Hamar og omegn der jeg er den eneste som veileder i Anette Aarsland sine pusteteknikker.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.