fbpx
Blogg,  Media

Mikrostress

Adferd og negativt steress

Er du bevisst på at adferden din er med på å avgjøre om du utvikler negativt stress. Hvordan tilegger du handlingene dine og hendelser i løpet av en dag/uke ulike årsaker. Tolker du dine egne prestasjoner med at dette er ikke bra nok, er egentlig aldri helt fornøyd med deg selv. Opplever du at du har gjort en feil så er det en stor fiasko. Snakker du deg selv ned? Dette påvirker selvtillitten din negativt.

Ha tro på at du når målet ditt.

Det er du som velger hvordan du skal tolke dine egne prestasjoner i lys av indre og ytre faktorer som dyktighet, god planlegger eller hvor høy grad av motivasjon du har. Du vil ha en mye større stress toleranse når du har en god indre dialog og troen på deg selv.http://www.ledernytt.no/positivt-og-negativt-stress

Jeg er utdannet innen frisør, NLP og pusteveiler. Frisør utdannelsen tok jeg på Glemmen v.g.s i 1987. Etter utdannelsen flyttet jeg til Oslo og jobbet der noen år før ferden gikk videre til Hamar og Øvre Vang. Etter noen år ble jeg syk og frisk igjen, da jeg ble frisk tok jeg NLP utdannelsen på Praxiz i Fredrikstad. Da oppdaget jeg hvor viktig og hvor avhenginge vi er av pusten, og startet opp veiledning av pust hos Anette Aarsland i Oslo. Nå har jeg tatt pusteveiledningen med meg til Hamar og omegn der jeg er den eneste som veileder i Anette Aarsland sine pusteteknikker.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.